Thursday, June 14, 2012

8/6/2012

Domino's Pizza..
 *tinggal kotak je, pizza takdan tangkap sebab dah telan masuk dalam perut. 

Pizza Hut or Domino's? I prefer Domino's . Sebab for me, aku tak suka, roti yang tebal tebal. So, Domino's punya roti tak tebal pun, like my cousin said "nipis macam roti canai!" Tapi , dia punya topping memang OH SEM~ Tapi kalau Pizza Hut, roti dia tebal, sampai kekadang bila aku makan rasa macam nak muak pun ada. So, my favourite pizza : Domino's Pizza.

No comments: