Tuesday, June 5, 2012

SHOPPING DAY

3.6.2012

There's nothing that I can do in this school holiday.
Just this thing that I can do when my mother ask me to go out.
Yeahhh, shopping time bebeh.



Jusco - Best shopping sebab kali ni ada banyak sale. Hehehehew
Lasangne - My favourite. But bila try dekat pizza hut. Seriously, tak sedap mana pun. Taste dia boleh la, so, so jelah. But I prefer Lasagne dekat Secret Recipe lagi sebab dia besar + ada daging ayam/lembu + banyak *sesuai dengan aku ni sebab aku perut tong hehew + sedappppp gile weh.Tak macam pizza hut, kecik *saiz separuh dari full saiz pinggan dia. Takdak isi daging or pape je lah, just ada cheese -.-
Then my mom order Chicken lime apa taktahu. Taste dia boleh la tahan. Tapi ayam dia kecik nak mampos. K, lepas ni taknak ajak my mom makan dekat pizza hut dah. Better Secret Recipe!!
Air Frizz lime - Sedap. Rasa fresh je bila minum. Tapi rasa dia lebih kurang je macam air krusher dekat kfc -.-

Teheee, thank to my mom sebab berlanja macam macam . Me love you forever :')

No comments: