Thursday, November 1, 2012

Hi November

1 NOVEMBER -
Pertandingan Nasyid, Busana Muslimah yang bertemakan dinner.


Nasyid 
Pakai selendang merah terasa diri macam poyo gilaa. Kahkahkah





Alhamdullilah, nasyid dapat tempat kedua. Hadiah RM80 . Lupa pulak nak tangkap gambar hadiah T_T Busana tak dapat, disebabkan diri yang demam dan takde self-confident.Dan tak prepared awal awal nak pakai shawl apa bagai. Just beli jubah, and balas je lah apa yang ada. Btw, rasa macam nak buat lagi sekali T_T

First time make up sendiri. Terasa diri macam badut . Kbye

3 comments:

Alia Laila said...

Waa lawa haa :"D
Tahniah Diba dapat tempat kedua untuk nasyid :)

Selisih dengan budak-budak nasyid dengan model muslimah dekat sekolah semua menawan gila. Jealous.

aina izati said...

Patut la senyap ja masa dekat dewan haritu hehe.
Btw,take care Dibaaaaaa :D

AdibaShariza said...

Alia : Hee takmo jeles :p Btw, Terima Kasih :D
Aina : Haha, kami demam sebab tu diam. Kalau ikutkan hati taknak datang hari tu. Haha ampa pun :)