Sunday, December 16, 2012

Meet them..

I meet my soul sister (14/12/2012)
Since aku pindah dari Convent . Aku dengan diorang dah jadi makin jarang contact. But thanks to WhatsApp sebab aku dapat contact with Syahirah atau Peah nama glamornya.Tapi dia je la. Yang lain takde WhatsApp. Kalau ada pun jarang on. Haih -.- Btw, rase happy sebab dapat jumpa diorang and berkumpul ramai ramai macam ni lagi time hari Jumaat hari tu.. Kitaorang gelak tak hingat dunia buat macam giant tu kami yang punya. Tengok wayang bila ada part lawak , gelak sakan. Bila tangkap gambar, masing masing tunjukkan aksi syok sendiri.Like.. Kami buddyz kami takkan terpisah..Ngeh ngeh ngeh

Bajet macam Heliza Helmi. LOL. Heliza Helmi tgk muka aku compem pengsan. Kahkahkah
and this
......



MUAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA! 
mmkbye..

p/s: Maap. Cheq tak pandai edit.


5 comments:

♥syahirah♥ said...

Bodoooo piah in the wonderland hahaha

AdibaShariza said...

Hahahahhahahaha

♥syahirah♥ said...

Bodoooo piah in the wonderland hahaha

Eka Afandi said...

poyo semua ni...hahaha

♥syahirah♥ said...

Hahah eh eh eyyy jangan nk poyo sangat ! Haha