Monday, December 10, 2012

Saya dah tua..


HAPPY BIRTHDAY TO ME HAPPY BIRTHDAY TO ME HAPPY BIRTHDAY TO NUR ADIBA BT AHMAD SHARIZA HAPPY BIRTHDAYY TOOOOO ME!
Hihiks! *nyanyi dekat diri sendiri tepat jam 12 tengah malam sebab excited and syok sendiri sebab diri dah tua! LOL. Baru 16Tahun -.-

                        



By the way. Takpelah... Actually,  memang aku dah agak sebelum ni yang birthday aku kali ni tak best mana pun. Dan bukan sekadar agak. Memang betul pun! Disebabkan demam sehari sebelum birthday wa. Dan ofcourse hari ni pun aku still tak sihat. Memang aku suka sambut birthday aku dengan demam bagai. Sukaaaaa sangattttttttttt. Tapi kalau tengok gambar aku tangkap tadi. "Amboiiii kemain dia macam sihat walapiat je kannnnnn" Mesti korang kata macam tu. But apa aku boleh buat. Dari monyok dari pagi sampai habis hari ketuaan aku ni (Birthday) baik aku buat buat energetic sikit dari dok monyok apa pun takdapat. Hoho

Birthday aku time ni just sambut with my mother and sambut dekat Jusco Perda.
Takde pape aktiviti yang menarik pun. Pi beli Pretzel Aunt Annie's sebab dok mengindam sejak kelmarin lagipun tak makan pagi lagi . Lepas dah kenyang . Macam biasa jalan jalan dekat Jusco exercise sikit  (exercise la sangat) sebab aku ni asyik terperap je dalam rumah sejak cuti sekolah ni. Lepas tu pi masuk kedai kasut kedai baju yang branded and tak branded tengok tengok, belek belek, try buat macam nak beli . Last last blah macam tu je. Well memang hobi aku suka bajet macam nak beli. Wahahahahahhahahaaha! K

Lepas tu bila dah lapaq pi makan dekat Nando's. Maka, aku pun melantaklah dengan bermaharajalela!

*terharu*






Totally semua RM61 kot included tax. 
Then bawak balik sebab tak larat nak habiskan. Kahkahkah



Semua gambar ambil dari fon je sebab tu macam blur. Huh *tekanan*







5 comments:

Alia Laila said...

HAPPY BIRTHDAY, DIBAAA ! :D

Part try kasut pastu bajet macam nak beli, pastu tak jadi beli, bagi harapan pelesu dekat salegirl tu akak selalu buat jugak :p

K, Nando's macam best wahaaa tak pernah try because I live in a cave -_-

Good luck untuk contest yang Diba join tu :)

andddd Ayul jangan la marah Diba dah :3

Aina Syafina said...

Dibaaaaaaa! Happy birthday sayang sweet sixteen may Allah bless you hihi muahmuah :**

AdibaShariza said...

Kak Alia: HAHAHA kan kan. Yeay ada geng! Hahaha try la nandos? Tapi lupa nak bagitau, sos dia tak sedap. Hehe btw thankyou :p

Aina : Thankyou babe :* xoxo

aina izati said...

Happy Belated Birthday Dibaaaaaaa
*Sorry lewat sehari wish* :-P

Kenapa baru kami tau yg birthday hampa lepas birthday kami. (9/12) T_____T HAHA.!

Good luck wehh utk contest tue nahh. ;-)

AdibaShariza said...

Lah bithday ampa 9/12 ka. Haha thanks and Happy Belated Birthday Tooo :D