Wednesday, January 2, 2013

Dua Ribu Tiga Belas ?

HAPPY NEW YEAR :D
Everything change bila masuk alam 2013 , baju sekolah baru , tudung sekolah baru, kasut sekolah baru, botol air pun baru, termasuk sekolah aku. SMK KELADI.
Semua jadi serba baru, kantin baru , pengetua baru, termasuk pintu tandas pun baru dan yang paling unik dan kretif sekali, dapat kelas baru yang dipenuhi sos yang berkulat basi dan sewaktu dengan nya melekat melekit di papan hitam dinding dan meja.Nasib baik meja aku takdak sos. K

Takpelah, btw memang bersyukur gila duduk kelas bekas 5sc yang blok nya sunyi lagi aman dan damai . kahkahkah




*muka happy dapat botol air baru*

Dan tahun ni last sekolah dan kali terakhir aku dapat gelaran sebagai seorang "PELAJAR SEKOLAH"
Nak rasa muda dan jadi manja anak mak pun tahun ni je lah, nanti dah beso semua nak kena berdikari  T_T

K. SPM tahun ni. Bye

2 comments:

Alia Laila said...

Dibaaaaaaaa you look so cute in school uniform :'D
Seghius ni seghius.

AdibaShariza said...

Haha mengada kak Laila ni